RESUL ampumahiihtomestaruuskilpailut Suonenjoella

RESUL:n ampumahiihdon mestaruuskilpailut käytiin Suonenjoen Onkilammen maastossa. Henkilökohtaiset kilpailut la 18.2. ja sprinttiviestit su 19.2.

Järjestelyistä vastasivat Suonenjoen Reserviupseerikerho, Suonenjoen Reserviläiset ja Iisveden Kiri. Järjestelyt sujuivat hyvin ja leppoisaan savolaiseen tapaan. Kisamaasto oli jyrkkäpiirteistä kangasmaastoa joka ei juuri hiihtäjälle nopeissa laskuissa palautumisaikaa suonut. Tämä näkyi suoraan ampumapaikalla runsaana sakkolaukaus määränä. Lauantain sivutuuli vielä toi lisähaasteensa ampumapaikalle. Puhtaalla ammunnalla ei suoriutunut kukaan. Ikämies sarjojen runsas osallistuja määrä ilahduttaa mutta antaa haasteen nuoremmille reserviläisille kisoihin osallistumisesta. Ampumahiihto kun on paras laji reserviläiselle, liikunta ja ammunta samassa lajissa.