Toiminta

Keski-Suomi on ilmavoimien maakunta, jonka 42 reserviläisyhdistyksen lähes 3000 jäsenen joukossa on kaikkien muidenkin aselajien reserviläisiä.

Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ja Keski-Suomen Reserviläispiiri ovat voimakkaita vapaaehtoisia maanpuolustusjärjestöjä, jotka edistävät maan kokonaisturvallisuutta sekä tarjoavat jäsenilleen taustayhteisön maanpuolustustaitojen ylläpitämiseen.

Näiltä sivuilta pääset tutustumaan piirien monipuoliseen toimintaan – ajantasaisimmat tiedot tulevista tapahtumista löydät toimintakalenterista.  Kalenteri sisältää myös linkit piirien valtakunnallisten järjestöjen sivuille sekä Keski-Suomen maakunnalliset maanpuolustustapahtumat.

Toiminta kanavoituu pitkälti piirien yhteisten toimikuntien: ampuma-, kenttäkelpoisuus-, tiedotus- ja  veteraani- ja perinnetoimikunnan toimintaan.  Keskeisintä reserviläistoimintaa Keski-Suomessakin on sotilaallisten tietojen, taitojen ja kykyjen ylläpitäminen, unohtamatta kuitenkaan sotiemme veteraanien perintöä.

Keski-Suomen Reservipiirien piiritoimisto löytyy Jyväskylän keskustasta, osoitteesta Gummeruksenkatu 7.  Toimisto on avoinna  sovittaessa jäsenistön tarpeen mukaan.

Maakunnassa järjestetään aktiivisesti erilaisia tapahtumia. Tässä kuvassa hiihtäjiä virkistystauolla Viitasaarella.