Maanpuolustusnaisten Liiton Keski-Suomen piiri

Topakasti Suomen puolesta!
Maanpuolustusnaisten toiminnan lähtökohtana on tarjota maanpuolustusvalmiutta edistävää toimintaa sekä antoisaa yhdessäoloa kaikenikäisille naisille toiminnallisella tavalla: Järjestämme erilaisia retkiä, kunto- ja liikuntatapahtumia, kokouksia sekä ajankohtaisia esitelmä- ja juhlatilaisuuksia. Maanpuolustusnaiset osallistuvat aktiivisesti lottien ja veteraanien elämänlaatua parantaviin tempauksiin, keräystapahtumiin ja arjen virkistystoimintaan yhdessä muiden maanpuolustusjärjestöjen kanssa.

Maanpuolustusnaisten Liitto ry (MNL) on itsenäinen puolueisiin sitoutumaton naisten vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö. Liiton kautta Keski-Suomen piirin alueella toimii Jyväskylän Maanpuolustusnaiset ry ja Äänekosken Maanpuolustusnaiset ry. Maanpuolustusnaisten Liitto toimii aktiivisesti varautumis- ja turvallisuuskoulutuksen parissa ja kannustaa naisia aktiivisesti osallistumaan mm. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) Arjen turvallisuuden koulutusohjelman mukaisiin koulutuksiin.


Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi liittymisen voi tehdä sähköisesti Maanpuolustusnaisten Liiton sivujen kautta tai tulemalla tutustumaan toimintaamme. Jäsenenä saat 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Keski-Suomen Maanpuolustaja -lehden ja kerran vuodessa ilmestyvän Maanpuolustusnaisten Liiton Topakka-lehden sekä saat tiedotteita ajankohtaisista tapahtumista. Jäsenyys vahvistetaan paikallisen yhdistyksen hallituksessa.

Tule tutustumaan toimintaamme!

Verkkosivuillamme maanpuolustusnaistenliitto.fi/keskisuomenpiiri/