Jäseneksi

Liity jäseneksi tästä!

Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) on reserviupseerien valmiuksia kehittävä yhteistoimintajärjestö, joka vaikuttaa maanpuolustusedellytysten paranemiseen ja tukee valtakunnan turvallisuutta. RUL:n tehtävänä on ylläpitää reserviupseerien sotilaallisia tietoja, johtajakykyä ja valmiuksia sekä toimia paikallisten reserviupseeriyhdistysten ja niiden jäsenten välisenä yhdyssiteenä. RUL on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Reservinupseerina voit liittyä kaikkien reserviupseerien yhteiseen järjestöön. Tärkeintä on Sinulle se, että säilytät tuntuman sodan ajan tehtävääsi ja ylläpidät tietojasi kauttamme. Monipuolisesta toiminnastamme löytyy jokaiselle reservinupseerille kiinnostavaa tekemistä ikään, sukupuoleen ja aselajiin katsomatta!

Suomen Reserviupseeriliitolla on 350 paikallista yhdistystä. Toiminta yhdistyksissä tähtää suomalaisen reservinupseerin tietojen ja taitojen ylläpitoon sekä yhä enenevässä määrin kenttäkelpoisuuden parantamiseen. Aktiiviselle toimijalle on tie auki paikallisyhdistyksessä harrastaa ja osallistua haluamallaan tavalla. Liiton keskeisiä toimintamuotoja ovat mm. koulutus, urheilu- ja liikuntatoiminta, sekä järjestötoiminta. Järjestötoiminnassa korostuvat maanpuolustusaatteellinen toiminta sekä sotiemme veteraanien tukitoimet ml. perinnetoiminta.

Liity mukaan!

RUL:n jäsenmaksu on keskimäärin 25 – 30 euroa. Nuorisojäsenten jäsenmaksu (alle 28-vuotiaat) on alle puolet varsinaisen jäsenen maksusta. RUL:n jäsenenä olet oikeutettu mm. seuraaviin jäsenetuihin:

  • tukea MPK:n kurssimaksuihin
  • vakuutuksiin
  • edulliseen ampumaharrastusvakuutukseen
  • polttoaineisiin
  • pankkipalveluihin

Jäsenmaksu sisältää myös valtakunnallisen Reserviläinen-lehden sekä Keski-Suomen Maanpuolustaja -lehden.