MPK, Tikkakosken koulutuspaikka

MPK Hämeen maanpuolustuspiiri
Tikkakosken koulutuspaikka

Maanpuolustuskoulutusyhdistys (MPK) tarjoaa sinulle 1700 mahdollisuutta lisätä turvallisuutta. Eri puolilla Suomea järjestettävillä kursseilla saat tietoa, taitoja ja valmiuksia, joita tarvitset selviytyäksesi arjen vaaratilanteissa ja poikkeusoloissa. Puolustusministeriö ohjaa ja valvoo toimintaamme.

Tarjoamme:

  • sotilaallista koulutusta reserviläisille
  • kouluttaja- ja johtamiskoulutusta
  • varautumiskoulutusta yhteiskunnan häiriötilanteita ja poikkeusoloja varten
  • turvallisuuden kansalaistaitoja

MPK_IMGP3502_webMaanpuolustuskoulutusyhdistys tarjoaa mahdollisuuden oppia hyödyllisiä taitoja selviytymiseen poikkeusoloissa ja arjen vaaratilanteissa. Järjestämme reserviläisille sotilaallista koulutusta yhteistyössä puolustusvoimien kanssa. Keskeisenä koulutusryhmänä ovat maakuntajoukot.

Tarjoamme sotilaallista koulutusta eri tehtävissä ja tilaisuuden ylläpitää kenttäkelpoisuutta. Koulutuksessa voi kerrata varusmiesaikana saatuja taitoja ja kehittää kouluttaja- sekä johtamistaitoja. Koulutustarjontaamme kuuluu myös kaikille kansalaisille avointa varautumis- ja turvallisuuskoulutusta. Tätä työtä teemme yhteistyössä sisäasianministeriön kanssa. Kursseilla opitaan ennakoimaan vaaratilanteita ja toimimaan oikein onnettomuustilanteissa. Koulutusteemojamme ovat muun muassa ensiaputaidot, maastotaidot, vesillä liikkuminen, itsepuolustus ja etsintä. Koulutuksen avulla lisäämme kansalaisten turvallisuustietoisuutta ja -valmiuksia.

Koulutus tukee puolustusvoimien ja muiden viranomaisten työtä. Ylläpidämme ja edistämme maanpuolustustahtoa yhdessä jäsenjärjestöjemme kanssa. Miten pääsen mukaan? Kursseja järjestetään ympäri vuoden eri puolilla Suomea lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu. MPK, Tikkakosken koulutuspaikka

Katoppa myös videot:
MPK 20 vuotta
Video varautumis- ja turvallisuuskoulutuksesta
Video sotilaallisesta koulutuksesta

Tervetuloa mukaan!