Kilpailutulokset 2022

Pienoiskiväärin sarjakilpailu JKL II 27.7.

Pienoiskiväärin sarjakilpailun JKL II -osakilpailu kisattiin keskiviikkona 27.7. Sään puolesta kisassa oli tarjolla ihan kaikkea: tuulta, tyyntä, sadetta ja hämärää. Kaikesta huolimatta hyviä tuloksia syntyi. Jukka Salila ampui H70-sarjan 2×30 ls asentokisassa (makuu-polvi) 569, joka ylittää lajin nykyisen SE-tuloksen 8 pisteellä. 60 ls makuukisassa Jari Lehtinen teki puuskatuuliseen keliin hyvän tuloksen 587 ja 3×20 ls asentokisassa 560. TA-sarjan kärki oli Jami Siukola tuloksella 291.

Tässä tulokset


Reserviläisammunnan piirinmestaruuskilpailut 9.7.

Keski-Suomen reservipiirien reserviläisammunnan piirinmestaruuskilpailut pidettiin Keuruulla lauantaina 9.7.

Tässä tulokset


Kenraali Cup & J-P Pysti Cup, 2. osakilpailu 18.6.

Kenraali Cupin & J-P Pysti Cupin vuoden toinen osakilpailu kilpailtiin 18.6.

Tulokset: Kenraali Cup 2 ja J-P Pysti Cup 2


Pienoiskiväärin sarjakilpailu JKL I 18.5.

Tuuliolosuhteet pienoiskiväärin sarjakilpailun ensimmäisessä osakilpailussa olivat melko haasteelliset, mutta tästä huolimatta tehtiin paljon kymppejä. Komeimman saaliin keräsi Anne Kauppinen avoimessa TA-sarjassa 294 pisteellä.

Kilpailun osanotto oli ennätyksellinen. Tästä kiitos kuuluu TA-sarjan hyvin aktivoituneille harrastajille. Lisäksi kun huomioi, että KSA-juniorit ampuivat ohessa omaa kisaansa, niin rata oli kohtuullisen täynnä.

Tässä tulokset


Kenraali Cup & J-P Pysti Cup, 1. osakilpailu 7.5.2022

Cupin palkinnot. Kuva: Mika Heinonen

Kenraali Cupin & J-P Pysti Cupin vuoden ensimmäinen osakilpailu vedettiin läpi kymmenen osallistujan voimin vaihtelevassa säässä. Aluksi ammutussa 300 metrin kilpailussa keli oli pääosin aurinkoinen, mutta taivasalle, 150 m:n kisaan siirryttäessä pilvisyys lisääntyi ja ensimmäiset sadepisarat alkoivat putoilla. Pystyasennossa sade oli jo jatkuvaa ja tuulenpuuskat puhaltelivat takaapäin. Viimeisenä ammutussa polviasennossa ampujat kastuivat läpensä. Tulostaso oli kuitenkin varsin hyvä, vaikka harjoitustoiminta onkin viime aikoina ollut totuttua suppeampaa.

Tulokset: J-P Pysti Cup 1 ja Kenraali Cup 1

300 metrin kilpailu. Kuva: Mika Heinonen
Kuva: Mika Heinonen

Ilma-asemestaruuskilpailut 22.1.2022

Keski-Suomen reservipiirien ilma-asemestaruuskilpailut pidettiin Tikkakoskella 22.1.2022.

Tässä tulokset ja ennätykset.