Messumatkalle Lahteen – MUUTTUNUT MATKAOHJELMA!!

RESERVIPIIRIEN MATKA TURVALLISUUS- JA PUOLUSTUSMESSUILLE LAHTEEN  

Keski-Suomen reservipiirit järjestävät matkan Turvallisuus- ja Puolustusmessuille Lahteen lauantaina 29.9.2012 yhteiskyydein MPK:n KOTU-yksikön kanssa.

Kaikki tärkeimmät yhteiskunnan turvallisuuteen ja turvallisuusteknologiaan liittyvät viranomaiset, järjestöt ja yritykset ovat mukana Turvallisuus ja Puolustus – messuilla. Pelastusopisto, Poliisi, Meri- ja Rajavartiolaitokset sekä Puolustusvoimat esittelevät tapahtumassa työtehtäviään. Koko suomalainen puolustus- ja ilmailuteollisuus ja sen johtavat yritykset esittäytyvät näyttävästi omalla yhteisosastollaan. Järjestöt ja vapaaehtoistoiminta näkyvät tapahtumassa entistä vahvemmin. Turvallisuus ja Puolustus -messuilla voi myös tutustua kokonaisvaltaisesti järjestöjen, organisaatioiden ja yritysten tarjoamaan laaja-alaiseen turvallisuusalan koulutukseen.

Matka tehdään Ilmasotakoulun ilmastoidulla 50 -paikkaisella bussilla. Alla ovat MUUTTUNEET lähtöajat eri paikkakunnilta matkan varrelta.

7.30 Tikkakoski S-market Tikkakosken pihasta

7.50 Palokan ramppi

8.00 Jyväskylä Harjukadun tilausajolaituri

8.20 Vaajakosken ABC

10.00 Lahti

Syy matkaohjelman muutokseen on laimea kiinnostus messuja kohtaan. Matkan on lähtijöille ilmainen, kiitos Ilmasotakoulun tuen. Matkalle lähtijöille on varattu pääsyliput. Lähtijöitä pyydetään varautumaan matkalle päivään säätietojen mukaisesti.

TERVETULOA MESSUMATKALLE LAHTEEN!