Keski-Suomen reservipiirien pistoolimestaruuskilpailut 2012

Piirien pistoolimestaruuskilpailut pidettiin Laukaassa Rajamäen radalla syksyisen aamuviileänä sunnuntaina 26.8.2012. Kilpailujen johtajana toimi Juhani Öhman, ammunnan johtajana Teemu Paukkunen, taulutuomareina Öhman, Räsänen, Paukkunen ja kirjureina ampujien joukosta valitut kokeneet kilpailijat.

Kilpailuissa ammuttiin pienoispistooli, pika-ammunta ja isopistoolikilpailut, osanottajia löytyi sarjoihin D, H, H50, H60, H70 ja H75. Ilahduttavaa on että myös nuoria osallistujia löytyy perinteisiin pistoolilajeihin. Suorituksia saatiin aikaan 81 lisäksi 17 joukkuesuoritusta, määrä on suurempi kuin monina aikaisempina vuosina. Vetävin laji oli pienoispistooli, laji veti ampumaan 35 kilpailijaa. Kärjen tulostaso oli hyvää luokkaa, pudotusammuntakin kilpailtiin pronssisijasta Aimo Ahosen ja Olavi Ylistön välillä. Olavi voitti pudotusammunnan toisen sarjan tuloksella 41p. Oheisessa kuvassa ovat pienoispistoolin mitalistit eri sarjoista.

Pienoispistoolin mitalistit

Eri lajien tulokset ovat näiden verkkosivujen tuloksia välilehdellä. Kokeneiden kilpailijoiden ja järjestäjien kilpailussa järjestelyt toimivat. Kilpailut menivät muuten sujuvasti läpi, mutta tulospalvelua on syytä pyrkiä parantamaan. Sekä nopeutta että tarkkuutta. Näissäkilpailuissa ammuttajan ääni kantoi varmasti laitimmaisenkin kilpailijan kuulosuojiin.

Keski-Suomen reservipiirit kiittävät kilpailujen järjestelyistä vastannutta Tikkakosken Ampujia, KSA:n toimijoita ja jokaista ampujaa rehdistä ja leppoisasta ampumatapahtumasta. Ruutiasekauden jälkeen siirrytään sujuvasti Tikka-halliin ilma-aseiden pariin!

Kari Löfgren tj/K-S RUP