Kilpailukutsu: Keski-Suomen reservipiirien mestaruuskilpailut pistoolilajeissa 28.8.2022

Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry järjestää Keski-Suomen reservipiirien mestaruuskilpailut pistoolilajeissa sunnuntaina 28.8.2022 KSA:n ampumaradalla Leppävedellä.

Lajeina 25m/pienoispistooli, pistooli pika-ammunta sekä isopistooli. Juhlavasta nimestään huolimatta tämä kilpailu soveltuu erittäin hyvin vaikka ensimmäiseksi kilpailuksi lajeihin vielä tutustuvalle. Toimitsijat opastavat uusia ampujia.

Aseina 25m pistoolissa käytetään .22LR itselataavia pienoispistooleita. Lajia voi ampua myös pienoisrevolverilla. Isopistoolissa aseen kaliiberi on 7,65-9,65 eli yleisimmin .32S&W .38spl tai 9mm itselataava pistooli tai revolveri. Pistooli pika-ammunnassa ase on .22LR itselataava pienoispistooli tai isopistooliin soveltuva itselataava pistooli. Luotien oltava lyijyluoteja, ei vaippaluoteja.

Ammutaan yhdellä kädellä viiden laukauksen sarjoja ja tulokseen kirjattavien kilpalaukausten määrä on 60. Koelaukauksia 25m pistoolissa ja isopistoolissa 10 ja pistooli pika-ammunnassa 5. Lisää tietoa lajeista löytyy https://www.ksary.net/jaostot/pistooli

Jos omaa asetta ei vielä ole, niin järjestäjällä on rajoitettu määrä .22LR pienoispistooleita, joita voi käyttää veloituksetta 25m pistooli- ja pistooli pika-ammunnassa. Patruunoista veloitetaan omakustannushinta 5€/50kpl.

Tässä siis tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan matalalla kynnyksellä reserviläisten pistoolilajien kilpailuihin ja mittaamaan omaa ampumataitoa. Lähde siis rohkeasti mukaan!

Ilmoittautumisohjeet kilpailukutsussa.