Kenraali Cup & J-P Pysti Cup 3. osakilpailu 27.8. ja 4. osakilpailu 3.9.

Kauden 2022 kolmas Kenraali Cup & J-P Pysti Cup osakilpailu on siirretty alkuperäisestä ajankohdastaan kolme viikkoa eteen päin eli lauantaille 27.8. Syynä siirtoon oli vähäinen osallistujamäärä. Neljäs osakilpailu on puolestaan lauantaina 3.9. Järjestelyistä vastaa Viitasaaren Reserviläiset ry.

Aluksi ammutaan 300 metrin Kenraali Cup. Kilpailu alkaa viidellä koelaukauksella, joiden jälkeen ammutaan 15+15 kilpailulaukausta makuuasennosta. Tauluna SAL:n 300 m kivääritaulu, jossa 10-renkaan halkaisija 10 cm, mustan täplän 60 cm ja 1-renkaan 100 cm. Taulut paikataan sarjojen välissä. Ratakaukoputken ja hihnatuen käyttö sallittu. Kilpailukiväärin tulee täyttää Reserviläisurheiluliiton avoimelle perinnekiväärimallille asettamat vaatimukset (kohta 4.1.). Käytetään kilpailijoiden omia ampumamattoja sekä nilkkatyynyjä. https://resul.fi/perinnease/

J-P Pysti Cup on 150 metrin kolmiasentokilpailu, jossa ammutaan ensin viisi koelaukausta ja näiden jälkeen 10+10+10 kilpailulaukausta asennoista makuu, pysty ja polvi. Tauluna PV:n 01, jonka rengastus on sama kuin 300 m taulussa, mutta mustan täplän halkaisija on 50 cm. Taulut paikataan jokaisen sarjan jälkeen. Kilpailuaseilta ja varusteilta edellytetään samaa kuin Kenraali Cup -kisassa.

Ilmolahden kivääriradan kapasiteetti on 20 paikkaa. Totuttuun tapaan kaikki kilpailijat ampuvat yleisessä sarjassa. Kokonais-cupin kolme parasta palkitaan neljännen osakilpailun jälkeen. Osallistumismaksu on yhdestä lajista 10 €, kahdesta lajista 20 €.

Tervetuloa!