Veteraanikävely 2014

Me teimme sen, eli järjestimme em. liikuntatapahtuman ! Saimme siihen osallistumaan ” haastajina ” 31 veteraania. Kun otetaan heidän ikänsä ( n. 91 v ) huomioon, niin nostamme heille hattua ja kiitämme jälleen kunniakansalaisiamme osallistumisesta yhteiselle Rauhan asialle. Runsaat sata muuta osallistujaa oli valinnut iltapäivänsä ohjelmaksi tapahtumamme yli 39:n muun samana päivänä Jyväskylässä olleen ilmoitetun mielenkiinnon kohteen joukosta. Olosuhteisiin nähden selvisimme siis mielestäni kohtalaisesti.

Kuva veteraanikävelystä 2009.
Kuva veteraanikävelyltä 2009.

Tapahtuma saatiin järjestettyä ” talkoohengessä ” niin, että selviämme lähes ainoista syntyneistä kustannuksista ( linja-auto ja kahvitus veteraaneille ) Keski-Suomen Osuuspankin tuella. Viranomaisetkaan eivät julkistaloutemme ahdingosta huolimatta laskuttaneet luvistaan ja palveluistaan… Kiitos näistä ! Aina on myös ilo kuulla Suomen Rauhanturvaajaliiton ( SRL ) Faitterit soittokunnan soitantaa.
Jyväskylän Yliopiston Normaalikoulun ja Palokan Palkki koulun rehtoreille erityiskiitos opetusjärjestelyistä. Nuorison valveutuneisuudessa on tulevaisuutemme.

Tapahtumavastaava
Jukka-Pekka Suutarinen
Keski-Suomen Rauhanturvaajat ry:n johtokunnan jäsen