Tyrri kutsuu ampujia!

Tervehdys ampujat!

Tyrrissä ammutaan elokuussa toista kertaa Reservin ampumamestaruuksista
http://www.reservinampumamestaruuskisat.fi/etusivu

Keski-Suomen Reservipiirien menestys oli viime vuonna jo hyvällä tasolla, mutta aina voi parantaa. Viime vuonna Keski-Suomi ei pystynyt kilpailemaan yleismestaruudesta, koska meillä ei ollut vähintään kolmea ampujaa jokaisessa lajissa. Puuttumaan jäivät kenttäampujat, joita nyt erityisesti kaivataan mukaan. Uutena lajina viime vuonna ammuttuun itselataavalla kiväärillä ammuttavaan kenttäammuntaan uskoisin maakunnasta löytyvän runsaasti menestysvalmiita ampujia ja kalustoa.

Järjestäjä on ottanut viime vuodesta opikseen ja unohtanut piirikohtaiset kiintiöt, joten kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Piirit tukevat jäsenyhdistystensä ampujien osallistumista maksamalla yhden valtakunnallisen kilpailun kaikkien lajien osallistumismaksut. Eli jos et ole tukea jo aiemmin tänä vuonna käyttänyt niin nyt on oiva tilaisuus hyödyntää se.

Järjestäjä haluaa ilmoittautumiset viimeistään 17.7. ja jotta toimikunta ja piirien taloudenhoitaja ehtivät hoitaa maksut ampujat ilmoittautuvat tähän sähköpostiosoitteeseen 10.7. klo 24 mennessä.

Piirien ampumatoimikunnan yleisen ilmoittautumisohjeen löydät täältä: http://www.ksrespiirit.fi/?page_id=2324 .
((Ja ohjeitahan ei kukaan lue, joten laitetaas tämä nyt sitten vielä ilmoittautumisiin liittyen:

Ilmoittautumisviestiin on merkittävä vähintään
kilpailijan piiri (RES/RUP), sotilasarvo, nimi, sarja, syntymäaika, lajit joihin osallistuu sekä mahdolliset muut kilpailukutsussa ja/tai piirien julkaisemissa lisäohjeissa (kts. kohta Kilpailut ja kilpailukutsut) pyydetyt tiedot.

Mikäli kilpailija on oikeutettu osallistumismaksun korvaukseen ja hän haluaa hyödyntää sen kilpailussa, tulee tästä ilmoittaa viestissä. Muussa tapauksessa henkilökohtainen osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (eli vähintään seitsemän päivää ennen kilpailukutsussa ilmoitettua takarajaa) piirin tilille (RUP: FI61 1045 5000 5951 10; RES: FI83 1045 5000 5951 02).))

lisätietoja saat toimikunnan jäseniltä:http://www.ksrespiirit.fi/?page_id=309

jonka tavoitat myös tästä sähköpostista.

Laittakaapa sana kiertämään, jotta saadaan kova joukkue jalkeille kilpailuihin!

Hyvää Juhannusta ja menestyksekästä ampumakesää!

Kari Laitinen