Tervehdys Teille sotaveteraanien tukijoille…

Puolustusvoimien organisaatiomuutokset vuoden 2015 alussa ovat vaikuttaneet huomattavasti Sotiemme Veteraanit keräyksen suorittamiseen Jyväskylässä.  Heikentyneistä mahdollisuuksista huolimatta yritämme hankkia varoja kohdennettavaksi veteraanien, puolisoiden ja leskien tukemiseen kotiin annettavan taloudellisen tuen muodossa sekä vireyttä ylläpitävien tilaisuuksien järjestämiseksi. Pahoittelen, että lähestyn Teitä näin lyhyellä varoitusajalla.

Sotiemme Veteraanit keräykset veteraanien, heidän puolisoidensa ja leskiensä tukemiseksi jatkuvat ainakin vielä vuonna 2015. Jyväskylän marketit ja muut kauppaliikkeet ovat tukeneet keräystä kiitettävästi sallimalla lipaskeräysten suorittamisen aulatiloissaan.

Tiedustelemme mahdollisuutta jatkaa keräystä kevätkaudella 2015 ainakin alla mainittuina päivinä Ilmasotakoulun reippaitten varusmiesten ja reserviläisten voimin. Aikaisempaan tapaan kerääjät on varustettu Sotiemme Veteraanit keräysliivillä ja varusmiehet sotilasasussa.

Torstaisin          19.3. ja 26.3.2015      klo 16.30 – 19.30

Ilmasotakoulun varusmiehet järjestäytyneet keräykseen 12.8.220144 Tikan koululla
Ilmasotakoulun varusmiehet järjestäytyneet keräykseen 12.8.220144 Tikan koululla

Ilmasotakoulu on luvannut meille myös perjantai-iltaisin toteutettaviin keräyksiin valmiusosastosta 14 varusmiestä per perjantai, mutta näistä päivistä ei vielä ole tarkempaa tietoa. Niitä arvioisin oleva korkeintaan 3 -4 kpl. 14 varusmiehellä kyetään keräämään käytännössä yhtenä päivänä 3 marketisssa, joten niitä voidaan jakaa eri kohteisiin. Toivon, että näiden keräysten osalta voin lähestyä Teitä kun päivämäärät tarkentuvat.

Kari Korhonen Jyväskylän Sotaveteraanit ry pj

Sotiemme Veteraanit Jyväskylä keräyksen paikallispäällikkö