Reservin ylennysjuhlaa Jyväskylässä 4.12.2015

Keski-Suomen Aluetoimiston päällikkö evl Jukka Kentala oli kutsunut 4.12.20145 Ruusupuistossa, Liikuntatieteellisen tiedekunnan uudessa toimitalossa pidettyyn reserviläisten ylentämistilaisuuteen kaikkiaan 52 reservin- upseeria ja 141 aliupseeria ja miehistöön kuuluvaa.  Kutsuttuina olivat myöskin reserviläistoiminnassa eri tavoin ansioituneita henkilöitä. Kutsua olivatkin noudattaneet lähes kaikki kutsutut jotenka tunnelma oli varsin tiivis ja lämminhenkinen avarassa Alvar Aalto kadun ympäristössä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ylentänyt päivämäärällä 6.12.2015 majureiksi reservissä Kari Hämäläisen Viitasaarelta ja Sauli Keskisen Tikkakoskelta. Kapteeniksi ylennettiin Janne Airaksinen Jousasta, Jukka Heikkinen, Seppo Koponen, Jari Rajalainen ja Ilpo Virta Jyväskylästä. Ylivääpeleiksi ylennettiin Kari Hokkanen ja Timo Närhi Laukaasta, Juha Hämäläinen Pihtiputaalta, Sami Löfman ja Martti Pentikäinen Jyväskylästä. Luettelot ylennetyistä  reservinupseereista ja aliupseereista sekä miehistöstä voit katsoa näistä linkeistä. Ylennetyt ohessa yhteisessä juhlakuvassa.

4.12.2015 ylennetyt ja palkitut Ruusupuiston portaikossa.
Keski-Suomessa ylennetyt upseerit ja aliupseerit sekä miehistö yhteiskuvassa Ruusupuiston portaikossa. Tilaisuudessa palkitut vasemmassa ruodussa.

Ylentämistilaiuudessa palkittiin Keski-Suomen Reserviläispiirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen Reserviläisurheiluliiton ansiomitalilla, MPK:n ilmapuolustuspiirin keskisen alueen koulutuspäällikkö Jukka Särkinen Sinisellä Ristillä, evl evp Janne Oksanen sotilasansiomitalilla ja ltn Pekka Könkkölä Viestiristillä.
Keski-Suomen Reserviupseeripiiri palkitsi aikaisempia puheenjohtajiaan Esa Salokorpea Tampereelta ja Timo Saloa Äänekoskelta Reserviupseeriliiton kunniamiekoilla.

Reserviläispiirin pj Jouko Hyppönen vastaanottaa ev Pasi Hakalalta Reserviläisliiton kultaisen ansiomitalin.
Reserviläispiirin pj Jouko Hyppönen vastaanottaa ev Pasi Hakalalta Reserviläisliiton kultaisen ansiomitalin.
Reserviupseeripiirin pj Santeri Heinonen luovuttaa RULn kunniamiekat aikaisemmille puheenjohtajille.
Reserviupseeripiirin pj Santeri Heinonen luovuttaa RULn kunniamiekat aikaisemmille puheenjohtajille.