Geokätköilyn koulutusta reservipiirien jäsenille

Mikä ihmeen Geokätköily?

Jokapojan apuväline geokätköilyyn

•       Kätköjen etsimistä satelliittipaikannuksen (GPS) avulla.

•       Monipuolinen ja hauska ulkoiluharrastus, joka tarjoaa myös aivojumppaa

•       Monta tapaa harrastaa – yksin, kavereiden kanssa tai koko perheellä

Geokätköily on siis harrastus, jossa kätköjen etsintä liikuttaa ja ulkoiluttaa meitä kuten koira ulkoiluttaa omistajaansa. Geokätköily ei liikuta pelkästään jalkojamme, vaan siinä myös aivot saavat liikuntaa, sillä usein kätköjen löytäminen vaatii miettimistä ja oivaltamista. Tätä harrastusta voi harrastaa milloin vain ja melkein missä vain, sillä kätköjä on lähes kaikkialla.

Reservipiirien Geokätköily  –koulutus pidetään 31.3.2014 klo 18 alkaen piiritoimistolla osoitteessa Gummeruksenkatu 7, Jyväskylä. Koulutus on illan mittainen, tavoitteena on tutustuttaa reserviläisiä geokätköjen etsintään ja gps-laitteiden hyötykäyttöön mielenkiintoisen harrastuksen avulla.

”Geokätköily-koulutus sisältää 45 min innostavan teoriaosuuden sisätiloissa ja n. tunnin maasto-osuuden Jyväskylän Harjulla. Voit ottaa mukaan oman gps-laitteesi tai ladata gps-sovelluksen valmiiksi älypuhelimeesi. Voit tulla myös ilman omia laitteita mukaan tutustumaan monipuoliseen harrastukseen! Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 25.3. sähköpostilla osoitteeseen reserviupseeripiiri@ksrespiirit.fi. Lisää tietoa geokätköilystä on  sivustolla www.geokätköt.fi tai www.geocache.fi/tems/tietopaketti.php.  Seuraa tapahtuman tiedottamista piirien verkkosivuilta.

Nopeat syövät hitaat koska piiritoimiston kokoustilaan mahtuu vain 12 osallistujaa. Kouluttajina Mila ja Mikko Auvomaa (Jyväskylän Latu ry).” Tilaisuuden järjestäjää Keski-Suomen reservipiirien kenttäkelpoisuustoimikunta. Tervetuloa!

Jari Pekkanen pj  liikunta ja kk-toimikunta