Keski-Suomen reservipiirien pistoolimestaruudet ratkottiin Rajamäessä

Keski-Suomen Reservipiirien mestaruudet pistoolilajeissa ratkottiin elokuun viimeisenä lauantaina Keski-Suomen Ampujien radalla Laukaan Leppävedellä Jyväskylän Seudun Reserviläisten toimiessa kisaisäntinä. Muutoin sateinen viikko kuivahti sopivasti kisoja varten, mutta syksypuolelle tyypilliseen tapaan valo vaihteli huomattavasti kilpailun aikana tuoden ampujille lisähaastetta. Haasteista huolimatta kilpailun tulostaso oli hyvä ja kilpailussa ammuttiin 3 uutta ennätystä ja 3 uutta joukkue ennätystä.

Osallistujamäärä oli vähän viime vuotta pienempi, mutta tästä huolimatta kilpailussa ammuttiin 61 suoritusta ja ilahduttavasti paikalla oli myös yksi uusi kilpailija. Toimitsijatehtävissä noudatettiin viime vuoden reseptiä, jossa yhdistettiin kokeneita ylituomaritason toimitsijoita ja uraansa vielä aloittelevia toimitsijoita. Kilpailujen tulokset, joukkuetulokset ja ennätykset löytyvät näiden linkkien takaa.

Kari Laitinen tositoimissa reservipiirien pistoolimestaruuskilpailuissa

Piiritason kilpailut ovat erinomaisia mahdollisuuksia tutustua lajeihin niin kilpailijana kuin toimitsijanakin. Ensi vuonna piirien mestaruuskilpailut toimivat mahdollisesti myös karsintana Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton yhdistettyihin mestaruuskisoihin sikäli kun liittojen ennakkokaavailut toteutuvat suunnitellussa muodossa. Mikäli näin käy piirien kisojen aikataulu aikaistuu huomattavasti.

Kari Laitinen, Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry