Keski-Suomen reserviläispiirin joukkue oli 4. Oltermannin hiidossa

Keski-Suomen reserviläispiirin joukkue sijoittui neljänneksi torstain ja perjantain välisenä yönä 17.2.–18.2. käydyssä Oltermannin hiihdossa. Voittajana maaliin tuli Suur-Savon reserviläispiirin joukkue, toisena oli Pirkanmaa ja kolmantena Pohjois-Karjala. Keski-Suomen joukkue oli yön välimaalissa kolmantena, mutta aamun hiihto-osuuden kärkijoukkueita hieman heikompi aika pudotti Keski-Suomen joukkueen neljänneksi.

Joukkueilla oli yöllä jonkin verran toisistaan poikkeavia reittivalintoja, mutta erot kärjessä olivat pieniä: kolmantena yön välimaaliin ehtinyt Keski-Suomen joukkue oli vain 1:36 kärkeä perässä. Aamun hiihto-osuudella nopeimman ajan kellottanut Pirkanmaa oli maalissa vain 14 sekuntia voittajan Suur-Savon perässä. Keski-Suomen joukkueen aika maalissa oli 4:17 kärkeä perässä.

Kuvia ja videoita hiihdosta on nähtävillä Keski-Suomen Maanpuolustajan Facebook-sivulla.