K-S reservipiirien pistooliampumajuoksun mestaruuskilpailu Paukkulassa

K-S reservipiirien pistooliampumajuoksun mestaruuskilpailu järjestettiin tiistaina 14.8.2012 Uuraisten Paukkulan ampumaradan maastossa. Loppukesän 22 asteen lämmössä, liki tuulettomassa ja poutaisessa säässä ratkottiin reservipiirien mestaruudet ja muut sijoitukset.

Osanottajia kisaan oli saapunut yhteensä noin 30. Naisten sarjoissa erityisen miellyttävää oli nähdä osanottajia enemmän kuin vuosiin – mukana oli peräti 5 kauniimman sukupuolen kilpailijatarta. Kisajärjestelyistä vastasivat Äänekosken Reserviläisjärjestöt.  Kilpailunjohtajana toimi Matti Minkkinen ja ammunnanjohtajana Hannu Linna. Jukka Myllylä ja Markku Louekari hoitivat ajanoton ja tulospalvelun.

Aseitten kohdistuksen jälkeen kilpailu lähti käyntiin. Ensin kilpailijoilla oli edessä parin kilometrin juoksuosuus, jonka jälkeen vuorossa oli ensimmäinen ammuntasuoritus, 5 laukausta 25 m etäisyydellä oleviin ampumahiihtotauluihin. Sitten edessä oli taas juoksuosuus, jonka jälkeen toinen kovempi sykkeinen ammuntasuoritus. M, M40 ja M50 sarjoissa täytyi kilpailijoitten kiertää vielä vaativa 2 km kirikierros ennen maalilippua.

Pistooliampumajuoksun ampumasuoritus

Kisan kulkua, ammunnan osumien ja sattumien sekä juoksuosuuden vaativuutta kerrattiin ennen palkintojen jakoa vielä pienissä porukoissa Äänekosken Maanpuolustusnaisten ampumaradan majalle järjestämien kahvikupposten ääressä.

Pistooliampumajuoksun tulokset sarjoittain löytyvät verkkosivujen tuloksia sivulta ja kuvagalleriasta kuvia kilpailun varrelta.

Parhaat onnittelut mestareille, mitalisteille sekä kaikille kisan osanottajille!