Hyökkäys Harjulle

Kirkkaassa auringonpaisteessa pidetyn käskynjaon jälkeen kipaisivat Keski-Suomen Reserviupseeripiirin ja Jarun toimintapäivän iskujoukkue sovituille rastipaikoille. Ensimmäiset rastireitille pyrki Jyväskylän Reserviläisten partio Jami Siukolan johdolla. Partio pääsi liikkeelle hieman etuajassa, mutta kyseessä olikin rastireitti jolla mitattiin osallistujien tietoja ja taitoja, ei aikaa!

Jyväskylän Harjulle oli suunniteltu kuusi rastia joista yksi jouduttiin hieman tinkimään henkilöpulan johdosta. Kesken tapahtuman sattunut vaurio eko-ammuntalaitteessa muutti tuloslaskentaa, mutta ei vaikuttanut parhaiten menestyneiden sijoituksiin. Arviointirasti ratkaisi monen osallistujan menestyksen heti rastireitin alussa. Ohessa olevassa kuvassa reitin kiertänyt Atte Jämsen testaa etäisyysmittaria. Kranaatinheitto ei ole helppoa edes entiselle pesäpalloilijalle mäntyjen välissä.

Atte Jämsen arviointirastilla

Aurinkoisen sunnuntain iltapäivän tunteina rastireitin kiersi noin viisikymmentä reserviläisiä ja sanomalehti Keskisuomalaisessa olleen kutsun johtamina iso joukko jyväskyläläisiä kuten oli toivottu. Rastikortteja palautettiin maalipaikalla 23 kappaletta. Palkinnoiksi päiväkävelystä varatut lahjakortit ja tavarapalkinnot menivät seuraavasti:

  1. Pekka Könkkölä                             43 p
  2. Mikko Honkamäki                         42 p
  3. Lasse Romppanen                         32 p
  4. Elmeri Aarrejoki                            30,5 p
  5. Pirjo Könkkölä                               30 p
  6. Esa Mäkinen                                   29,5 p
  7. Jami Siukola                                   29 p
  8. Santeri Heinonen                          29 p
  9. Jenna Vimpari                               28,5 p
  10. Juha Vimpari                                 24,5 p

Sijoilla 7 ja 8 olleiden Siukolan ja Heinosen sijan ratkaisi etukäteen sovittu pistemäärä joka oli saatu suojavahvuudet rastilla. Lahjakortit ja tavarapalkinnot on toimitettu osallistujille. Kaikkien rasteilla käyneiden mielestä rastit olivat mielenkiintoisia ja tapahtuman järjestäminen keskellä kaupunkin puistoaluetta oli oikea ratkaisu.

Järjestelyporukka Neron portailla

Keski-Suomen Reserviupseeripiiri kiittää kaikkia osallistujia, jarulaisia aktiiveja ja piirin jäseniä jotka toimivat reitillä rastimiehinä. Päivä oli antoisa kaikille, kiitos!

Toiminnanjohtaja KariL