Reservin ampumamestaruuskilpailut Kymenlaaksossa

Arvoisa vastaanottaja

Ensimmäiset Reservin ampumamestaruuskilpailut järjestetään elokuussa Kymenlaaksossa. RUL:n ja RES:n ampumamestaruuskisojen yhdistämisellä pyritään mm. aiempaa korkeatasoisempiin, näyttävämpiin kisoihin, joissa kilpailevat reserviläiskentän parhaat ampujat. Tyrrissä 14.-16.8.2015 järjestettävien kisojen kilpailukutsu on jo lähetetty piireihin mutta on myös tämän postin liitteenä.Uusi kilpailu tuo mukanaan muutamia muutoksia, jotka piirien tulee huomioida ilmoittaessaan joukkueita kilpailuun.

1)    Piirikiintiö on nyt maakuntakohtainen eli jokaisella yhden maakunnan reserviläis- ja reserviupseeripiireillä (on käytössään jokaiseen lajiin yhteinen, kuuden osallistujan kiintiö. Jokaisessa lajissa vähintään kahden kilpailijan tulee kuitenkin edustaa jompaakumpaa piiriäVaasan piirin ja ORUP:n kiintiö on kolme kilpailijaa / laji

2)    Lisäksi piirit voivat ilmoittaa kilpailijoita varapaikoille. Heidän osaltaan tulee ilmoittaa laji, sarja sekä puoltojärjestys, jota noudatetaan paikkoja jaettaessa.

On hyvin todennäköistä, että lähes kaikki varapaikoille ilmoitetut kilpailijat pääsevät kilpailuun eli piirien kannattaa ilmoittaa runsaasti ampujia varapaikoille.

Oheisessa kirjeessä on lisätietoja Reservin ampumamestaruuskilpailuista.

 Ilmoittautumiset piireittäin kilpailujen järjestäjille oheisella lomakkeella 1.7. mennessä.

 

Ystävällisesti, ampumaterveisin

Janne Kosonen

toiminnanjohtaja
Suomen Reserviupseeriliitto ry