Perinnekiv​äärit paukkuivat Viitasaarella

Viitasaarella 23.3.2013 pidetyissä  Reservipiirien perinnekiväärin talvipiirinmestaruuskisoissa ammuttiin hyviä tuloksia. Keväinen pikkupakkanen ja auringon paiste loivat hienot olosuhteet kisaan.

Perinnekiväärikilpailu Viitasaarella

Tällä kertaa saatiin myös naisten sarjaan osallistuja, mikä ilahdutti suuresti niin järjestäjiä kuin kilpailijoitakin. Elina Lehtinen ampui hyvän tuloksen, 231 pistettä, ja osoitti miehisille ampujille, että hyvin pysyy pystykorva paikallaan myös naisen käsissä. Parhaan tuloksen ampui Mika Karala ( sarja M 50) , 249 pistettä, mikä oli osoitus Mikan kovasta kunnosta jo näin keväällä. Sarjan  M 50 toiseksi tullut Tapio Harju hävisi Karalalle vain 3 pistettä. Yleisen sarjan voitti nuori Antti Liimatainen tuloksella 225.

Viitasaaren Reserviupseerien järjestämä kisa vietiin läpi leppoisessa hengessä ja iloisella ilmeellä. Ammunnan jälkeen yhdistys tarjosi koko porukalle  kahvit, leivät  sekä makkarat, joiden paistoon jäi sopivasti aikaa ampumaradan majan takan ääressä. Makkaroita paistaessa oli hyvä  hetki vaihtaa kuulumisia tuttujen kesken ja pohtia uusia suunnitelmia kesäkauden kisoja ajatellen.

Kari Hämäläinen