MPK:n koulutustoiminta on keskeytyksissä heinäkuun loppuun saakka

MPK:n päätöksen mukaisesti muut kuin verkossa tapahtuvat koulutustapahtumat on keskeytetty 31.7.2020 saakka. Verkkokoulutusta jatketaan ja kehitetään keskeytyksen aikana.

Koulutustoiminta valmistaudutaan käynnistämään 1.8.2020 alkaen, mikäli koronaepidemian tilanne sen mahdollistaa. Tarkennukset koulutuksen käynnistämiseen annetaan heti kuin se on mahdollista, kuitenkin viimeistään 30.6. mennessä. Mahdollisimman moni aikavälillä 13.3.–31.7. peruuntunut kurssi pyritään siirtämään uuteen ajankohtaan. Etenkin SOTVA-koulutus, fyysinen koulutus sekä ammunnat pyritään järjestämään myöhemmin.

Ohjeet kurssien johtajille

Koulutuksen uudelleen käynnistämisen valmisteluun liittyen pyydetään kurssien johtajia tarkastamaan kurssi(e)nsa sisältö ja tukitarpeet, esittämään uusi mahdollinen kurssiajankohta ja varmistamaan kouluttajien käytettävyys uutena ajankohtana. Tarkastamisen jälkeen lähettäkää päivitetty tieto sekä valmiuspäällikkö Aarne Markolle (aarne.markko(at)mpk.fi) että koulutuspäällikkö Veikko Vallille (veikko.valli(at)mpk.fi). Olkaa yhteydessä myös harjoitustenne kurssivääpeleihin, jotta tukitarpeissa tulee varmasti huolehdittua myös huollon tarpeet ajoissa.

Elokuulle jo suunnittellut kurssit voidaan toteuttaa tähän tietoon niille varattuina ajankohtina – näiden osalta tulee tehdä siis kurssisisällön ja tukitarpeiden tarkennukset. Elokuun tukitarve-esitys tehdään tukeville joukko-osastoille toukokuun viikolla 21. (20.5.2020). Kesä- ja heinäkuun aikana MPK:n henkilöstö on vain rajoitetusti tavoitettavissa, joten huomioikaa tämä asia suunniteluanne tehdessä.

Aarne Markko, valmiuspäällikkö