KSMP -lehti Suomen paras reservipiirien lehti

Toiminnanjohtajien neuvottelupäivät Turussa tuottivat mieluisan yllätyksen  Keski-Suomen Maanpuolustajalehden päätoimittajalle. Keski-Suomen Maanpuolustaja -lehti on valittu vuoden 2012 piirilehdeksi.

Suomen Reserviupseeriliitto ja Reserviläisliitto valitsevat vuosittain maamme reservipiirien lehdistä kuluneen ”vuoden piirilehden”. Liittojen valintaraati kertoo perusteluiksi parantuneen sisällön, virkistyneen ulkoasun ja vapaaehtoisen maanpuolustuksen lisääntymisen uutisoinnissa. Sananvapaus – patsas luovutettiin Keski-Suomen reservipiireille toiminnanjohtajien neuvottelupäivien yhteydessä. Alla oleva kuva on tiedotustoimikunnan kokouksen yhteydessä Jämsässä 3.9. napattu, Sananvapaus on jälleen Keski-Suomessa 11 vuoden tauon jälkeen.

Vas. tiedotustoimikunnan pj Hannu Karjalainen, Keski-Suomen Maanpuolustaja -lehden päätoimittaja Tapio Paappanen ja Keski-Suomen Reserviläispiirin pj Jouko Hyppönen

Piirien verkkosivujen lukijat tietävät, että lehden päätoimittaja on Keski-Suomen Reserviläispiirin toiminnanjohtaja Tapio Paappanen. Kollega Tapio on tuonut lehdelle uutta ilmettä, keskisuomalaista sisältöä, vetaraaniasioita ja valtakunnallistakin ulottuvuutta. Päätoimittajan taustavoimina häärii reservipiiriemme tiedotustoimikunta. Vuonna 2012 toimikuntaan kuuluivat Hannu Karjalainen puheenjohtaja, jäsenet piirilehden päätoimittaja (Tapio Paappanen), piirien toiminnanjohtajat (Kari Löfgren, Tapio Paappanen), Jouko Hyppönen, Kari Hämäläinen, Hannu Kivi-Mannila, Timo Salo (sijainen J-P Suutarinen), Eila Keinonen sekä asiantuntijajäseninä Ville Pekkala ja Kari Salomäki. Onnistunutta mainosmyyntiä on tehnyt vuosien ajan Veijo Mononen.  Puheenjohtajan ammattimaisella johdolla tehty lehtityö on tuottanut kunniaa ja mainetta piirilehdellemme ja sen tekijöille.

Onnittelut!

KariL