KESÄYÖN MARSSI MARSSITAAN JÄLLEEN MYÖS JYVÄSKYLÄSSÄ

Kesäyön marssi on perinteinen marssitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Tänä vuonna Keski-Suomen maakunnan marssi järjestetään jo kolmannen kerran Jyväskylässä lauantaina 17.8.2019.

Marssille ovat tervetulleita yksittäiset henkilöt, perheet, erilaiset kaveri- ja työporukat sekä muut joukkueet. Marssille ovat tervetulleita myös sauvakävelijät ja kytketyt koirakaverit. Marssi soveltuu erinomaisesti myös TYHY-tapahtumaksi.

Jyväskylässä marssin lähtö- ja maalipaikkana toimii Alvar Aallon suunnittelema Jyväskylän yliopiston Liikunta-rakennus Seminaarimäellä. Reitit kiertävät joko kevyen liikenteen väyliä pitkin kauniissa Jyväsjärven rantamaisemissa tai ulkoilureiteillä Laajavuoressa.

Marssimatkoina on tarjolla 6, 15, 21, 30 ja 31 km. Osallistumismaksut marssille ovat 10-30 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, kunniakirja ja kangasmerkki, maalissa keittoateria sekä mahdollisuus käyttää peseytymistiloja. Reitin varrella on huoltopisteitä muutaman kilometrin välein.

Ensimmäiset marssijat (21, 30 ja 31 km) lähtevät liikkeelle klo 16.30, muut marssijat (6 ja 15 km) marssijat klo 19. Marssin lähtöpaikalla on myös sotilaskotiauto, josta voi ostaa kahvia, sotkun munkkeja ja muuta pientä purtavaa.

Pidemmät reitit kulkevat Laajavuoren maastossa. Matti Nykäsen mäki ja kahvio ovat avoinna marssin aikana. Marssijoilla on ilmainen sisäänpääsy mäkeen marssin aikana.

Marssin järjestelyjen yhteistyökumppaneina toimivat Jyväskylän yliopisto, Puolustusvoimat, Hotelli Alba, CM Palokka, FysioVire, Laajis, Elosen leipomo ja Valion Jyväskylän meijeri.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen marssille osoitteessa https://mpk.fi/koulutuskalenteri/.

Lisätietoja marssista saa marssin johtajalta Ahti Piikiltä, ahti.piikki(at)mpk.fi, puh. 050 350 3850. Joukkueiden ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen ahti.piikki(at)mpk.fi

Tervetuloa rentoon koko perheen liikuntatapahtumaan!