Aluetoimistossa vaihtui päällikkö

Keski-Suomen aluetoimistossa on vaihtunut päällikkö. Jukka Kentalan läksijäisjuhlissa 26.1.2018  esittäytyi tuleva aluetoimistön päällikkö everstiluutnantti Teijo Oksanen.

Keski-Suomen aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Jukka Kentala on valittu 1.2.2018 alkaen Keuruulla toimivan Kehittämisyhtiö KeuLink Oy:n toimitusjohtajaksi. Asiasta on uutisoinut 9.11.2017 Sanomalehti Keskisuomalainen ja Suur-Keuruu.
Oletettavasti tieto uudesta aluepäälliköstä saadaan vuodenvaihteessa, kun puolustusvoimat tekee ratkaisun seuraajakysymyksestä.

Keski-Suomen aluetoimisto on Panssariprikaatin alainen aluehallintoviranomainen Keski-Suomen alueella. Aluetoimisto hoitaa alueellaan asuvien asevelvollisuusasioita ennen ja jälkeen asepalveluksen. Aluetoimisto tekee asevelvollisia koskevat hallinnolliset päätökset sekä vastaa maanpuolustustyöstä, viranomaisyhteistyöstä sekä vapaaehtoisen maanpuolustuksen tukemisesta. Yhteistyö aluetoimiston ja reserviläisjärjestöjen kanssa on ollut tiivistä ja rakentavaa.

Kuvassa Keski-Suomen aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Jukka Kentala pitämässä juhlapuhetta Suomen hevosen selästä  Suomi 100 vuotta  ja Suomenhevonen 110 vuotta tapahtumassa  Laukaan Tupaswillan perinneviikonlopussa 27.8.2017.