Reservipiirien 2015 ilma-asemestaruudet ratkottiin Tikkahallissa

Keski-Suomen normaali 15 asteen talvipakkanen ja kaamoksen harmaa päivä loivat puitteet Keski-Suomen reservipiirien ilma-asemestaruuskilpailuille. Kilpailut pidettiin jo neljättä kertaa Tikkakosken taajamaan Keski-Suomen Ampujien ja Tikkakosken Ampujien perustamalla ilma-aseradalla Tikkahallissa. Tikkahallin sijainti keskellä maakuntaa on hyvä kaikille reservipiirien ilma-aseharrastajille. Maanatain ja torstain yleisille vuoroille on riittänyt kävijöitä tasaisesti, mutta joukkoon mahduu toki uusiakin kasvoja.

Osallistujia oli saapunut paikalle Saarijärvi-Äänekoski tasalta ja eteläisin kilpailija tuli Luhangasta. Mieluisaa oli huomata että Petäjävedeltä on tullut kilpailemaan uusia reserviläiskasvoja.  Juhani Öhmanin johdolla päivän kilpailut aloittivat H50 ja D -sarjojen kilpailijat. H -sarjan ampujia riitti 12 -paikkaiselle radalle ”täyslaidallinen”. Päivän 3. ja 4. erässä kilpailivat H60, H70 ja H75 sarjan ampujat. H- sarjassa kilpaillut piirien ampumatoimikunnan jäsen Jyvässeudun Reserviläisiä edustanut Kari Laitinen vastasi päivän kovimmasta pistesaldosta 552. Kilpailusuorituksia kertyi päivän kuluessa 43 kappaletta. Ilma-asemestaruuskilpailun tulokset löydät eo. linkistä ja seuraavasta pistooliennätykset 2014. Verkkotoimittaja onnittelee voittajia!

Tikkahalli_netti
Vas. H-sarjan palkitut Pekka Marttinen, Kari Laitinen ja Jyrki Kronqvist

Palkintoina kilpailijat saivat 2013 uudistetun Keski-Suomen reservipiirien uuden mitalin palkintosijaansa vastaavan värisenä. Lahjoituksina kilpailjoille kerättävät kunnipalkinnot olisivat kuulemani mukaan mieluisa lisä kotimatkalla. Valoisin mielin hajaantuivat osallistujat  tammikuiseen iltapäivän hämärään.

Verkkotoimittaja