Keski-Suomen Aluetoimisto

Keski-Suomen aluetoimisto on Panssariprikaatin alainen aluehallintoviranomainen Keski-Suomen alueella. Aluetoimisto hoitaa alueellaan asuvien asevelvollisuusasioita ennen ja jälkeen asepalveluksen. Aluetoimisto tekee asevelvollisia koskevat hallinnolliset päätökset sekä vastaa maanpuolustustyöstä, viranomaisyhteistyöstä sekä vapaaehtoisen maanpuolustuksen tukemisesta.
K-S aluetoimiston päällikkönä toimii evl Jukka Kentala. Kapteeni Toni Pelho vastaa aluetoimistolla maakuntajoukoista, maanpuolustustyöstä sekä vapaaehtoisen maanpuolustuksen tukemisesta.

Aluetoimisto on läheisessä yhteistyössä MPK:n  Tikkakosken koulutuspaikkan kanssa, jotta saadaan suunniteltua sopivia ja mahdollisimman suurta joukkoa reserviläisiä palvelevia vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen harjoituksia. Jos sinua kiinnostaa maakuntajoukot tai sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Keski-Suomen aluetoimiston asiakaspalveluun.

Puhelin 0299 485190 – asiakaspalvelu
Sähköposti: keski-suomenaluetoimisto(ät)mil.fi
Asiakaspalvelu ma-pe 9.00–11.30 ja 12.00–15.00
Käyntiosoite: Asekatu 3 D, Jyväskylä
Postiosoite Keski-Suomen aluetoimisto, PL 1100, 40101 Jyväskylä

www.puolustusvoimat.fi > Maavoimat > Aluetoimistot

Kuva Keski-Suomen aluetoimiston reserviläisten ylentämis- ja palkitsemistilaisuudesta Uuraisilla 2.6.2017. Kuvat Tapio Paappanen.

 

Kommentointi on suljettu.