MPK Ilmapuolustuspiiri keskinen koulutusalue

Tietoa Ilmapuolustuspiiristä

Ilmapuolustuspiiri on valtakunnallinen ilmapuolustusaiheitten kouluttamiseen ja lentopelastustoiminnan kouluttamisen tukemiseen keskittyvä Maanpuolustuskoulutus-yhdistyksen koulutuspiiri. Piiri on jaettu neljään (4) koulutusalueeseen, joita johtavat koulutuspäälliköt hyvin itsenäisesti, minkä vuoksi heistä käytetään myös nimitystä aluepäällikkö. Ilmapuolustuspiiriä johtaa piiripäällikkö, jonka toimisto on tällä hetkellä Kauhavalla.

Ilmapuolustuspiirin koulutus järjestetään koulutusalueilla. Jos olet kiinnostunut ilmapuolustuksesta, niin ota yhteyttä koulutuspäällikköihin tai käy tutustumassa piirin koulutustarjontaan. Koulutuspäälliköiden yhteystiedot löydät kohdasta Yhteystiedot.

ilmapp_banner

 

Koulutusalueet

Pohjoinen koulutusalue

Pohjoinen koulutusalue vastaa Ilmapuolustuspiirin koulutuksesta pohjoisen Suomen alueella. Pääkoulutuspaikka on Lapin Lennosto Rovaniemellä. Kursseja järjestetään muuallakin paikallisen halukkuuden ja mahdollisuuksien mukaan.  Koulutusalueen aluerajat yhtyvät Lapin Lennoston vastuualueen rajoihin.

Läntinen koulutusalue 

Läntinen koulutusalue vastaa Ilmapuolustuspiirin koulutuksesta läntisen Suomen alueella. Pääkoulutuspaikka on Satakunnan Lennosto Pirkkalassa. Kursseja järjestetään muuallakin paikallisen halukkuuden ja mahdollisuuksien mukaan.  Koulutusalueen aluerajat yhtyvät Satakunnan Lennoston vastuualueen rajoihin.
 

Keskinen koulutusalue

Keskinen koulutusalue vastaa Ilmapuolustuspiirin koulutuksesta Keski-Suomen alueella. Pääkoulutuspaikka on Ilmasotakoulu Tikkakoskella. Kursseja järjestetään muuallakin paikallisen halukkuuden ja mahdollisuuksien mukaan. Koulutusalueen aluerajat yhtyvät Ilmasotakoulun vastuualueen rajoihin.

Itäinen koulutusalue

Itäinen koulutusalue vastaa Ilmapuolustuspiirin koulutuksesta itäisen Suomen alueella. Pääkoulutuspaikka on Karjalan Lennosto Rissalassa. Kursseja järjestetään muuallakin paikallisen halukkuuden ja mahdollisuuksien mukaan. Koulutusalueen aluerajat yhtyvät Karjalan Lennoston vastuualueen rajoihin.

Facebook: www.facebook.com/Ilmapuolustuspiiri

MPK, Ilmapuolustuspiiri: MPK / Ilmapuolustuspiiri

Kommentointi on suljettu.