Toiminta

Keski-Suomi on ilmavoimien ja pioneeriaselajin maakunta, jonka 46 reserviläisyhdistyksen lähes 3000 jäsenen joukossa on kaikkien muidenkin aselajien reserviläisiä.

Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ja Keski-Suomen Reserviläispiiri ovat voimakkaita vapaaehtoisia maanpuolustusjärjestöjä, jotka edistävät maan kokonaisturvallisuutta sekä tarjoavat jäsenilleen taustayhteisön maanpuolustustaitojen ylläpitämiseen. Näiltä sivuilta pääset tutustumaan piirien monipuoliseen toimintaan – ajantasaisimmat tiedot tulevista tapahtumista löydät toimintakalenterista. Keski-Suomen maakunnalliset maanpuolustustapahtumat löydät K-S Aluetoimiston julkaisemasta Keski-Suomen maanpuolustuskalenterista. Kalenteri sisältää myös Keski-Suomen maanpuolustusjärjestöjen yhteystietoja.

Toiminta kanavoituu pitkälti piirien yhteisten toimikuntien kautta. Keskeisintä reserviläistoimintaa Keski-Suomessakin on sotilaallisten tietojen, taitojen ja kykyjen ylläpitäminen, unohtamatta kuitenkaan sotiemme veteraanien perintöä.

Keski-Suomen Reservipiirien piiritoimisto löytyy Jyväskylän keskustasta, osoitteesta Gummeruksenkatu 7. Toimisto on avoinna  sovittaessa jäsenistön tarpeen mukaan.

Kommentointi on suljettu.