Kesäyön marssi Jyväskylässä

Kesäyön marssi marssitaan toista kertaa lauantaina 18.8.2018 Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toteuttama Kesäyön marssi on perinteinen marssitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille kunnostaan huolehtiville. Jyväskylässä marssittiin ensimmäisen kerran viime vuonna, ja tänä vuonna marssi järjestetään lauantaina 18.8.2018.

Jyväskylässä marssin lähtö- ja maalipaikkana toimii Alvar Aallon suunnittelema Jyväskylän yliopiston Liikunta-rakennus Seminaarimäellä. Reitit kiertävät joko kevyen liikenteen väyliä pitkin kauniissa Jyväsjärven rantamaisemissa tai ulkoilureiteillä Laajavuoressa.

Marssimatkoina on tarjolla 6, 15, 30 ja 31 km. Vaativin reitti on 31 km, joka käy 8 kertaa Laajavuoren päällä ja korkeuseroa reitillä on yli 800 metriä. 30 km:n reitti kiertää ensin Laajavuoren ja sen jälkeen Jyväsjärven. 15 km:n reittejä on kaksi, joten marssija voi valita joko Laajavuoren kierroksen tai Jyväsjärven kierroksen. 6 km:n reitti kiertää ”pienen Jyväsjärven”.

Reittien varrella on huoltopisteitä muutaman kilometrin välein, joten omia eväitä ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan. Osallistumismaksut marssille ovat 15, 25 ja 35 euroa. Osallistumismaksuun sisältyy vakuutus, huolto reitin varrella, kunniakirja ja kangasmerkki, maalissa keittoateria sekä mahdollisuus käyttää peseytymistiloja.

Ensimmäiset marssijat (30 ja 31 km) lähtevät liikkeelle klo 16.00. Muut marssijat (6 ja 15 km) klo 18.30. Paikalla on sotilaskotiauto, josta voi ostaa kahvia, sotkun munkkeja ja muuta pientä purtavaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen marssille osoitteessa https://www.mpk.fi/Ajankohtaista/Kesäyön-marssi-2018/Jyväskylä

Lähdetään marssimaan iloisesti kimpassa!
Mukaan lähteviä ryhmiä:

  • Maanpuolustusnaiset: Yhteisiksi matkoiksi on valikoitunut 6 km Jyväsjärven rantaraittia sekä 15 km Laajavuoren maastossa. Valitse itsellesi sopiva matka. Kokoonnumme lähtöpaikalle klo 17.30 viimeistelemään yhteistä strategiaa marssille. Reitille lähdetään Tiina Ronkaisen (6 km) ja Leena Hietala (15 km) johdolla. Ilmoittaudu mukaan MPK:n koulutuskalenterin kautta sekä laita viestiä Leena Hietalalle, hietalle(ät)gmail.com

Kesäyön marssi järjestetään tänä vuonna neljällä eri paikkakunnalla: Tuusulassa, Porissa, Rovaniemellä ja Jyväskylässä. Marssin järjestämisen yhteistyökumppaneita ovat Puolustusvoimat ja Jyväskylän yliopisto sekä tukijoita Citymarket Palokka, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugi, Fysiovire, Feelia, Elosen leipomo ja Valio. Marssin suojelijana toimii europarlamentaarikko Henna Virkkunen.

Lisätietoja marssista saa marssin johtajalta Ahti Piikiltä, ahti.piikki(ät) mpk.fi, puh. 0299 290901.

Tervetuloa rentoon koko perheen liikuntatapahtumaan! Marssille ovat tervetulleita yksittäiset henkilöt, perheet, erilaiset kaveri- ja työporukat, koululaiset sekä muut joukkueet. Marssille ovat tervetulleita myös sauvakävelijät ja koirakaverit. 

Aihe(et): Yhdistysten uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.