Aluetoimistossa vaihtuu päällikkö

Keski-Suomen aluetoimiston uusi päällikkö on  1.2.2018 Everstiluutnantti Teijo Oksanen
Tervetuloa Keski-Suomeen!

Keski-Suomen aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Jukka Kentala on valittu 1.2.2018 alkaen Keuruulla toimivan Kehittämisyhtiö KeuLink Oy:n toimitusjohtajaksi. Asiasta on uutisoinut 9.11.2017 Sanomalehti Keskisuomalainen ja Suur-Keuruu.
Oletettavasti tieto uudesta aluepäälliköstä saadaan vuodenvaihteessa, kun puolustusvoimat tekee ratkaisun seuraajakysymyksestä.

Keski-Suomen aluetoimisto on Panssariprikaatin alainen aluehallintoviranomainen Keski-Suomen alueella. Aluetoimisto hoitaa alueellaan asuvien asevelvollisuusasioita ennen ja jälkeen asepalveluksen. Aluetoimisto tekee asevelvollisia koskevat hallinnolliset päätökset sekä vastaa maanpuolustustyöstä, viranomaisyhteistyöstä sekä vapaaehtoisen maanpuolustuksen tukemisesta. Yhteistyö aluetoimiston ja reserviläisjärjestöjen kanssa on ollut tiivistä ja rakentavaa.

Kuvassa Keski-Suomen aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Jukka Kentala pitämässä juhlapuhetta Suomen hevosen selästä  Suomi 100 vuotta  ja Suomenhevonen 110 vuotta tapahtumassa  Laukaan Tupaswillan perinneviikonlopussa 27.8.2017.

Aihe(et): Pääuutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.