Ajankohtaista

Keski-Suomen Maanpuolustaja  -lehdet 2018

 • Vuoden viimeinen lehti 4/2018 on ilmestynyt. Katso se tästä pdf-muotoisena. K-S reservipiirien jäsenet ja yhteistyökumppanit ovat saaneet sen postitse luettavakseen.
 • Kesäkuussa julkaistiin Ilmavoimat 100 vuotta teemanumero.  Se on luettavissa verkkosivuillamme kohdassa julkaisut pdf-muotoisena. Sinne on koottu julkaistut lehdet vuodesta 2010 alkaen.
 • Lehti on ollut luettavissa myös  issuu.com palvelussa hakusanalla ksmaanpuolustaja numerosta 4/2015 alkaen.

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN VIESTINTÄ 2019

 • Keski-Suomen Maanpuolustajalehti, joka toimii ajankohtaisten ja maanpuolustuksellisista aiheista uutisoivana lehtenä neljä kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Tapio Paappanen.
 • Keski-Suomen reserviläispiirien verkkosivu: http://www.ksmaanpuolustaja.fi
  Muuttuneiden yhdistystietojen, juttujen  ja tulevien tapahtumien lähettäminen verkkotoimittaja Juha Hyväriselle verkkotoimittaja (at) ksrespiirit (piste) fi, puhelin 050 594 6821.
 • Facebookissa olemme:  ksmaanpuolustaja
 • Lehden toimituksen  kuvapankki

Maanpuolustuskalenteri 2019 on julkaistu.
Keski-Suomen Aluetoimiston johdolla koottuun kalenteriin on koottu vuoden 2019 tapahtumia. Kalenterissa sinisellä merkityt tiedot ovat Ilmasotakoulun tapahtumia ja kalenterin julkaisuhetkellä vielä  vahvistamatta, mutta niistä tieto saataneen muuta kautta. Kyseiset tapahtumat ovat viime vuoden tapahtumien päivämäärillä.
Mikäli asiaan liittyen on kysyttävää tai muuta huomioita, pyydetään  ottamaan yhteyttä Aluetoimistoon majuri Ollipekka Honkoseen.


Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry

Puheenjohtajana jatkaa Jarmo Siltanen.

 • Keski-Suomen Reserviläispiiri ry
  Puheenjohtajana jatkaa Perttu Hietanen
 • Maanpuolustusnaisten Keski-Suomen piiri
  Puheenjohtajana jatkaa Leena Hietala (Jyväskylän maanpuolustusnaiset) ja 2. varapuheenjohtajana Tarja Maukonen (Äänekosken Maanpuolustusnaiset). Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jaana Kivi-Mannila (Keuruun Maanpuolustusnaiset).

 

Reserviläispiirien yhdistysten käytössä olevien verkkosivujen ja fb-sivujen tiedot on päivitetty 29.3.2018  yhdistystiedot sivuille  Yhdistyksiä on 22 ja heistä kymmenellä on omat verkkosivut. Yhdeksän on avannut fb-sivut ja yhdellä on suljettu ryhmä. Verkkosivut on linkitetty yhdistyslistaan ja facebookin käytöstä on merkintä FB. Hae yhdistyksen nimellä. Kahdella yhdistyksellä on yhteiset sivut alueen maanpuolustusjärjestöjen kanssa.

29.3.2018

 

 

Aihe(et): Pääuutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.